Zitzak Vulling

Zitzakvulling: Topkwaliteit vulling voor meer comfort

Ontdek de beste zitzakvulling voor ultiem comfort. Onze FlexiPearl vulling zorgt voor een ongeëvenaarde zitervaring. Bestel nu en voel het verschil!

4 producten

Hulp nodig? We helpen je graag een goede keus te maken

De beste zitzak vulling voor ultiem comfort

Als je op zoek bent naar de beste zitzak vulling die jouw zitzak weer als nieuw maakt, dan ben je bij Sit&Joy aan het juiste adres.

FlexiPearl zitzak vulling staat garant voor een ongeëvenaarde zitervaring. Of je nu een oude zitzak nieuw leven in wilt blazen of gewoon op zoek bent naar een upgrade, deze zitzak vulling biedt het comfort dat je zoekt.


Waarom kiezen voor FlexiPearl zitzak vulling?

FlexiPearl vulling is speciaal ontworpen voor de ultieme zitervaring. Het past zich aan je lichaam aan en biedt ongekende ondersteuning en comfort. Of je nu een boek leest, een film kijkt of gewoon ontspant, onze zitzak vulling zorgt ervoor dat je altijd comfortabel zit.

Ook is de FlexiPearl zitzak vulling geschikt voor outdoor gebruik. De speciale parels nemen namelijk geen vocht op. Lees hier alles over outdoor gebruik.

Daarnaast is wordt de zitzak vulling geleverd met het FlexiPearl® EasyFill-systeem. Dit is een nylon zak met vultunnel. Deze vultunnel heeft een vulrits die past op alle Sit&Joy en Puffi zitzakken. Hierdoor kan je de zitzak makkelijk zelf vullen.

Ook als je zitzak geen aansluitende vulrits heeft dan komt de vultunnel handig van pas. Je kan de zitzak vulling beter doseren en de vultunnel verder in de zitzak stoppen zodat je minder morst.


FlexiPearl® Original - De beste zitzak vulling

De duurzame FlexiPearl® Original zitzak vulling is gemaakt om lang mee te gaan, waardoor je zitzak jarenlang comfortabel blijft. De unieke structuur van de parels zorgt voor een ongekend comfort.

FlexiPearl® Original zitzak vulling bestaat uit nieuwe ronde witte parels. De luchtkamer van elke parel is intact en is dus extra veerkrachtig. D

Een zitzak besteld bij Sit&Joy wordt gevuld met FlexiPearl® Original. Zodat je nieuwe zitzak gevuld wordt met de beste vulling die er bestaat.


FlexiPearl® Recycled - Milieuvriendelijke zitzak vulling

De milieuvriendelijk zitzak vulling FlexiPearl® Recycled is gemaakt van 100% gerecycled EPS.

FlexiPearl® Recycled zal eerder zijn vorm en sterkte verliezen dan FlexiPearl® Original. Dit komt doordat de luchtkamer van de parels niet altijd meer intact is door het recycleproces. Hierdoor zijn de parels minder veerkrachtig en is FlexiPearl® Recycled wat stoffiger.

Omdat wij zelf zoveel mogelijk proberen te recyclen bieden wij FlexiPearl® Recycled als losse zitzak vulling aan om je bestaande zitzak bij te vullen.

Verschillende soorten zitzak vulling: alle voor- en nadelen uitgelegd.


Hoe vul je een zitzak?

Het vullen van een zitzak kan een uitdaging zijn, maar met het FlexiPearl® EasyFill-systeem wordt het een fluitje van een cent:

  1. Kies een ruime, schone plek om te werken. Je zal namelijk altijd wat morsen.
  2. Open de zitzak vulling voorzichtig en rits deze aan de rits van de hoes van de zitzak.
  3. Til de vulling op en laat de parels rustig in de zitzak stromen.
  4. Schud de zitzak regelmatig om de zitzak vulling gelijkmatig te verdelen.
  5. Voeg indien nodig meer zitzak vulling toe voor het gewenste comfortniveau.

Ontdek alles over het vullen van een zitzak, inclusief video.


Waarom Sit&Joy?

Bij Sit&Joy begrijpen we wat belangrijk is in een zitzak. Comfort, duurzaamheid en stijl staan bij ons hoog in het vaandel. Onze producten zijn ontworpen met jou in gedachten, zodat je altijd kunt genieten van het ultieme comfort. Kies voor Sit&Joy en ervaar het verschil zelf.

Wij hebben alle zitzakken zelf op voorraad daarom staan in ons magazijn enorme silo's gevuld met miljarden parels voor de zitzak vulling. Hierdoor kunnen wij dezelfde werkdag jouw bestelling al versturen.